Składniki:
pierś z kury | 2 szt |
por (biała część) | 0,5 szt |
fasolka szparagowa zielona | 1 słoik |
majonez | 5 łyżek |
margaryna | 2 łyżki |
sól, pieprz, papryka słodka | do smaku |
makaron muszelki | 25 dkg |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
pierś z kury | 2 szt |
por (biała część) | 0,5 szt |
fasolka szparagowa zielona | 1 słoik |
majonez | 5 łyżek |
margaryna | 2 łyżki |
sól, pieprz, papryka słodka | do smaku |
makaron muszelki | 25 dkg |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: