Sposób przygotowania

W dużej misce wymieszać drożdże, mąkę pszenną, ciepłą wodę i miód , zagnieść aż powstanie gładkie ciasto i odstawić w ciepłe miejsce na 1 h do wyrośnięcia. Następnie dodać sól, olej i mąkę żytnią ponownie zagnieść na jednolite ciasto. Wyłożyć do formy keksówki i odstawić na 1 h. Piec w 180 st około 40 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    wygląda smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny i delikatny chlebek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pyszny bez chemii
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    prosty przepis,muszę spróbować upiec taki chlebuś.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zawsze pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    najlepszy domowy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszny domowy chlebek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !