Sposób przygotowania

Mięso zemleć w maszynce, cebulę drobno posiekać i zeszklić na oleju. Kapustę ugotować w osolonej wodzie, drobno posiekać. Wszystkie składniki połączyć i podsmażyć na patelni, doprawić do smaku solą, pieprzem i maggi.
Makaron cannelloni ugotować al dente, zahartować zimną wodą. Rurki napełniać farszem, układać w żaroodpornym naczynia, polać sosem, obsypać potartym żółtym serem. Włożyć do nagrzanego piekarnika (ok 200 stopni) na 10-15 minut.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam makaron w połączeniu z mięsem. A do tego jeszcze kapusta... Mniam:)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Po prostu rewelacja
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Fajnie wygląda..
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    super :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    fajnie wyszło
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !