Sposób przygotowania

Wstawiamy mięso, wrzucamy kostki rosołowe, włoszczyznę , i przyprawy i ma to się gotować na malutkim ogniu .

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Robię zawsze co niedziela, u nikogo nie zjem tylko mój. A makaron to kupuję tylko firmy Goliard, innego nie zjem.
  • 8
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię rosołek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    bardzo lubimy rosół
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam taki rosołek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam taki rosołek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !