Sposób przygotowania

Żeberka dzielimy na mniejsze kwałki. Wszystkie
składniki marynaty dokładnie ze sobą mieszamy.
Zalewamy nią żęberka. Należy dobrze
przemieszać, żeby marynata doszła w każdy
kawałek mięsa. Odstawiamy na noc dolodówki.
Gotowe pieczemy około 2 godzin. Gdy się
lekko podrumienią podlewamy marynatą.
Są gotowe, gdy powstanie mały karmel z
miodu i pomarańczy.

Komentarze

  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    1 kieliszek wódki 4 łyżki miodu 4 łyżki oleju uciekła mi część składników marynaty więć je podaję w komentarzu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edyta18-20

    coś dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Super.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !