Sposób przygotowania

Kapary odcedzić z zalewy, pokroić, paprykę umyć, osuszyć, wyjąć z niej gniazda nasienne, następnie pokroić ją w kosteczkę. Paprykę i kapary wymieszać z majonezem. Sos doprawić do smaku solą i pieprzem. Sos świetnie pasuje do mięs i kanapek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    nigdy nie robiłam :) ale zapowiada się smacznie :)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Znakomity.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pomysłowy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    sos jest super do mięska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !