Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo. Gdy przestygną zdjąć skorupki, przekroić na pół i wyjąć żółtka. Pieczarki umyć, zetrzeć na tarce i udusić na oleju. Żółtka rozgnieść widelcem. Zieleninę drobno posiekać. Połączyć razem żółtka, pieczarki i zieleninę, doprawić solą i pieprzem. Otrzymaną masą napełnić białka jajek i ułożyć na półmisku wyłożonym sałatą. Na koniec udekorować majonezem oraz gałązkami pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszne:)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    uwielbiam z takim farszem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !