Sposób przygotowania

Wąskim długim nożem zrób kieszonkę wzdłuż schabu, po czym wypełnij ją śliwkami.Aby nie wypadły śliwki można zaszyć delikatnie kieszonkę.Całość natrzyj majerankiem i włóż do żaroodpornego naczynia wysmarowanego masłem. Schab podlej niewielka ilością wody. Piecz ok. 1,5 godz. w piekarniku w 150 st. C

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    apetycznie wygląda
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny przepis na schab ze śliwkami:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny przepis na schab ze śliwkami:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny przepis na schab ze śliwkami:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny przepis na schab ze śliwkami:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !