Sposób przygotowania

Grzyby płuczemy, zalewamy 3 szklankami wody. Nastepnie dodajemy pokrojona w kostke cebule, gotujemy do miekkosci. Cedzimy, odrzucamy cebulę. grzyby rozdrabniamy blenderem. Z masła i maki robimy zasmazke, rozprowadzamy ja naszym wywarem, zagotowujemy. Dodajemy rozdrobnione grzyby, przyprawiamy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    Lubie takie sosy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    przepis na czasie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też taki robię jest pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki sos do kopytek...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !