Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli wędzonej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona 650 g
musztarda 45 g
sól
masło 50 g
olej 45 g
szczypiorek 1/2 pęczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli wędzonej

Rybę oczyścić, oddzielić mięso od ości i zemleć w maszynce.
Szczypiorek umyć i drobno posiekać.
Masło rozetrzeć, dodać zmieloną rybę, olej, szczypiorek, musztardę, sól i dobrze utrzeć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak