Sposób przygotowania

Ogórki obrać ze skóry potrzeć na plastry, cebulę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać w misce i odstawić na około 2 godz.. Napełnić słoiki, dolać powstałej zalewy i pasteryzować 15 min.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    też taką robię! jest smaczna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ciekawa:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Robię podobną, pyszna jest :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Na zimę obowiązkowo muszą być zapasy sałatki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !