Sposób przygotowania

Chleb zalać winem i poczekać aż nasiąknie.Następnie obtoczyć rozkłóconym jajku i w bułce tartej.Smażyć w dużej ilości tłuszczu na złoty kolor.Przed podaniem posypać cukrem wymieszanym z cynamonem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna nazwa :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smaczne..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Zachęcająca nazwa i ciekawy pomysł z moczeniem chleba w winie... ciekawi mnie jak to smakuje?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Zachęcające do spróbowania ...
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    a to ciekawe!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    coś tylko dla dorosłych, moje dzieciaki gdyby dowiedziały się ,że chleb był moczony w winie nie zjadłyby tego
  • 1
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    a to cos nowego
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super, extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !