Sposób przygotowania

Parówki obrać i pokroić w plasterki, rzodkiewki dokładnie umyć i pokroić w plasterki lub półplasterki. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać ze skorupek i pokroić w kosteczkę. Składniki wymieszać z posiekanym szczypiorkiem, majonezem i musztardą. Sałatkę doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ojjj, coś dla mnie :) na pewno wypróbuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    dla mnie tez:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny pomysł na wykorzystanie parówek
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo oryginalna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !