Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka myjemy, rozbijamy bardzo cienko tłuczkiem (przez folię )
(nie solimy, gdyż składniki są wystarczająco słone )
Paprykę, parówki, ser żółty, oliwki kroimy w bardzo drobną kosteczkę, wrzucamy do miseczki, dodajemy wyciśnięty czosnek (1), przyprawiamy pieprzem, na koniec dodajemy rozdrobnioną fetę , ucieramy.
Cały farsz równomiernie nakładamy na kurczaka, następnie zwijamy w roladę.
Panierujemy podwójnie w mące, jajku, bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju z dodatkiem czosnku.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa potrawa:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Ja tez bardzo lubie Twoje dania, wszystko, co lubie.. :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    Świetny przepis! Pychota!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ale apetyczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Mam na to ochotę;:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !