Przepis i sposób przygotowania na: Gryczane spaghetti z boczkiem i szparagami
Szparagi kroimy na mniejsze kawałki i obsmażamy na odrobinie oleju z drobno posiekanym szczypiorkiem. Podsmażone warzywa dodajemy do makaronu.
Smacznego!
makaron gryczany | 300 g |
szparagi zielone | 1 pęczek |
wędzony boczek | 500 g |
olej rzepakowy | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
czosnek ząbki | 1 |
żółtko jajek | 3 |
woda | 10 łyżek- spod gotow. makaronu |
szczypiorek | pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: