Przepis i sposób przygotowania na: Na majerankową nutę
Chcąc bardziej odczuć obecność majeranku w potrawie można dodać go więcej do sosu i kotletów.
ziemniaków | 1 kg |
mielonego mięsa | 50 dag |
bułki | 1 szt |
cebuli | 1 szt |
jajko | 1 szt |
sól, pieprz | do smaku |
olej | do do smażenia |
boczku | 10 dag |
mąki | 1 łyżka |
majeranku | 1 łyżka |
groszku konserwowego | 1/2 puszki |
octu winnego | 3-4 łyżki |
bulion | 1/2 szklanki |
cebula dymka ze szczypiorkiem | do smaku |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
olej | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: