Sposób przygotowania

Wątróbkę umyć, oczyścić i pokroić na kawałki. Pokrojoną cebulkę podsmażyć lekko na oleju, dodać wątróbkę i smażyć do momentu aż wątróbka w środku będzie przepieczona. Doprawić solą, pieprzem i majerankiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    dawno nie robiłam wątróbki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Uwielbiam wątróbkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam taka, ale nie robie zbyt czesto bo nikt poza mna nie je :(
  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    pychotka, na szczęście mąż nie jada i więcej dla mnie :D
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    lubie wątróbke :) szczególnie taka krwistą :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie lubie wąteubek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    fajny przepis
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię wątróbkę z cebulką
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota61

    uwielbiam wątróbkę i często ją robię, mimo, ze mój mąż za nią nie przepada
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam taką wątróbkę;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię taką wątróbkę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !