Sposób przygotowania

Kefir wlać do miseczki, wbić jajko, wsypać cukry, dodać sodę oczyszczoną, sól, zamieszać. Wsypać mąkę, przemieszać. Dodać maliny, ponownie delikatnie wszystko zamieszać. Ciasto nabierać łyżką i smażyć na rozgrzanym oleju. Podawać z cukrem pudrem, udekorować bitą śmietaną i świeżymi owocami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    babeczka007

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    pyszne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wspaniały pomysł, ja zawsze robię z jabłkami
  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    muszą być smaczne, choć robię często z jabłkami
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    jutro bede robic racuszki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale pyszne tez robie takie w domu
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Z malinami racuchów jeszcze nie robiłam, bo myślałam, że te pesteczki będą przeszkadzać, ale chyba spróbuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    z malinami jeszcze nie jadłam, ale pysznie się prezentują:)
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    z malinami nigdy nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie racuszki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !