Sposób przygotowania

Makaron łazankowy ugotować w osolonej wodzie. Cebulkę pokroić w kostkę, zrumienić na tłuszczu, dodać posiekane pieczarki, wszystko dusić ok 10 min. Doprawić do smaku sola, pieprzem i przyprawą maggi. Podawać z gorącymi łazankami. Danie można również wymieszać i podawać podsmażone na patelni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 12
    original
    Opublikowano

    plocia

    wygląda apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo apetyczne
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    kocham łazanki, ale zawsze jadałam z miesem i kiszoną kapustą, a te równiez wydają sie byc smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    również nie próbowałam z pieczarkami samymi ale zapewne smacznie,dorzuciłabym tylko coś jeszcze;)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam to
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !