Sposób przygotowania

Do przesianej mąki wbijamy całe jajko, dodajemy 1 szklanke letniej wody i szczypte soli. Ciasto gnieciemy recznie i walkujemy. Szklanka wycinamy koleczka, do ktorych nakladamy farsz i zalepiamy. Ja przedstawiam pierogi z truskawkami. Polewamy zasmazka z masla i bulki tartej.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    Uwielbiamy pierogi!
  • 4
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    śliczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    i smaczne
  • 7
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ja tez lubie
  • 7
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ja tez lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    no pysznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego.......
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !