Sposób przygotowania

Filety tłuczemy tłuczkiem najpierw , solimy , namaczmy w jajku gdzie znajdują się wszystkie przyprawy i panierujemy w bułce tartej . Smażymy filety na złoty kolor z obu stron. Jest wyśmienity smak.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Lubię te filety , ponieważ są takie inne...
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo smaczne
  • 8
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne i maja niepowtarzalny smak!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    muszą być pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    bardzo smaczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    lubię bardzo lubię je jeść
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    ekstra ;D
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne miesko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !