Sposób przygotowania

Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić w paski.
Cebulę obrać, umyć i pokroić w piórka.
Kapustę poszatkować.
Natkę umyć, osuszyć i pokroić.
Wszystkie warzywa umieścić w misce, posolić i odstawić na 10 minut.
Po tym czasie doprawić pozostałymi przyprawami do smaku i wymieszać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    ale kolorowo!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Kolorowa i pyszna.Same witaminki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Fajne są takie suróweczki, do obiadu i nie tylko.
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    Tak, a jak jest świeża i niedroga papryka to ładuję ją do wszystkiego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !