Sposób przygotowania

Z mąki, żółtek i wody mineralnej wyrobić ciasto, dodać soli i ubite białka. Cebulę pokroić w plasterki i zanurzać w cieście. W garnku rozgrzać olej i wrzucać do niego plasterki cebuli, smażyć na złotobrązowy kolor. Po usmażeniu posypać papryką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam cebulę
  • 10
    original
    Opublikowano

    plocia

    smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    świetny i prosty przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo fajne
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    moje ulubione!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !