Sposób przygotowania

Z dyni usuń ziarna i pokrój ją w kostkę. Duś ją na maśle, aż powstanie gęsta masa. Posyp migdałami, kardamonem, skórką oraz gałką i dokładnie wymieszaj. Przełóż masę do naczynia żaroodpornego, zapiekaj w 190 stopniach przez 15 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Przepis z nutką Orientu ;)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe...
  • 11
    original
    Opublikowano

    plocia

    bardzo ciekawe
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    fajny przepis :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak makuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    na Hallowyn jak znalazł
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    pewnie smaczne, coś innego
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    cos innego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !