Sposób przygotowania

Cebulę drobno pokroić, wrzucić na rozgrzany tłuszcz, gdy zmięknie dodać oczyszczona i pokrojona wątróbkę oraz dwa listki posiekanej szałwii. Smażyć na małym ogniu ok 10 minut. Po usmażeniu dodać sól i pieprz. W międzyczasie ryż połączyć z drobno pokrojoną papryką i koncentratem pomidorowym, zamieszać i przyprawić do smaku. Na talerz wyłożyć risotto, a następnie wątróbkę. Wszystko udekorować listkami szałwii.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zrobiłam się głodna
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    hihi ja tez ;) a jestem przed sniadaniem wiec chyba zaraz umre z głodu :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    za wątróbko nie przepadam, ale rizotto lubie:) ciekawe jak smakuje to połączenie..
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Co prawda nie przepadam za wątróbką, ale mój mąż na pewno dałby się pokroić za takie danie :)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo lubię wątróbkę i na pewno zrobię
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne danie, z wątróbką jeszcze nie robiłam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakuj

    aż ślinka mi cieknie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MC_S

    zjadłbym takie teraz mmmmm pycha.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !