Składniki:
pęczek cienkich zielonych szparagów (30szt.) | 1 |
cienisieńkich plasterków szynki typu Szwarcwaldzka albo inna surowa wędzona | 30 |
dkg sera białego 3-krotnie mielonego | 15 |
ząbki czosnku | 3 |
łyżki posiekanego koperku | 2 |
łyżeczka oliwy | 1 |
pęczek cienkich zielonych szparagów (30szt.) | 1 |
cienisieńkich plasterków szynki typu Szwarcwaldzka albo inna surowa wędzona | 30 |
dkg sera białego 3-krotnie mielonego | 15 |
ząbki czosnku | 3 |
łyżki posiekanego koperku | 2 |
łyżeczka oliwy | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: