Sposób przygotowania

W 2,5 litrach wody ugotować skrzydełka.Wyjąć skrzydełka Dodać, cebulę i marchewkę,pietruszkę którą należy zetrzeć na dużych oczkach. Ziemniaki pokroić w kosteczkę.Kiedy warzywa będą na wpół miękkie, dodać ziemniaki i kaszę. Gotować razem do czasu, aż wszystkie składniki będą miękkie. Doprawić do smaku solą, pieprzem. Posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam krupnik.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    moja ulubiona zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Apetyczny ten krupniczek.
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Dawno nie jadłam :)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    muszę ugotowac, bo dawno nie było u mnie krupniku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !