Sposób przygotowania

Chrzan zetrzeć na tarce, sparzyć gorącą wodą, poczekac aż wystygnie dodać sól, cukier ocet smietanę. Wymieszać i można podawać

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    do czego go Marzenka używasz?
  • 2
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    do mięs :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jest wprost pyszny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    mój mąż uwielbia taki sos do kanapek lub pizzy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    pychotka troszkę ostrości mniam mniam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajny pomysł;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    pyszny sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !