Sposób przygotowania

Cielęcinę pokroić na kawałki, zemleć. Dodać odciśniętą z wody bułkę, wraz z jajkiem i mąką, wymieszać i przyprawić do smaku. Z mięsnej masy formować kulki, lekko spłaszczając. Ugotować na parze. Ugotowane pulpety wyłożyć na brytfannie, skropić olejem, wstawić na 15 minut do nagrzanego piekarnika (200stopni).
Upieczone kulki mięsne wrzucić np do szarego sosu, zagotować.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda przepysznie
  • 12
    original
    Opublikowano

    plocia

    mniam wyglądają apetycznie
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    wwygladaja smakowicie a smakuja na pewno duzo duzo lepiej!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    niezłe
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    wygląda apetycznie
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super przepis.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    przepyszny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    pycha !! ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    bardzo apetycznie wyglada, super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    aż zgłodniałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !