Sposób przygotowania

Fileta dzielimy na kawałki posypujemy przyprawami , smażymy najpierw na patelni na małej łyżeczce oliwy, po usmażeniu z obydwu stron podlewamy wodą przegotowaną z czajnika i ma to się dusić do miękkości, filet powinien wyjśc miękki a na koniec przepyszny sosik.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Bardzo lubię filety gotowane , jeśli chodzi o przyprawę to chodziło mi o taką sypaną , a nie o kostki.
  • 8
    original
    Opublikowano

    Kate131

    robię podobne.bardzo smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bedzie pikantne, uwielbiam takie
  • 7
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wypróbuję na pewno!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ciekawe, ale bardziej wole wersje z panierka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    katarzyna71

    robię bardzo podobne:) pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    zapowiada sie pikantnie;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    zapowiada sie pikantnie;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !