Sposób przygotowania

Bułkę kroimy na kromki i smarujemy z jednej strony masłem. Czyścimy pieczarki, opłukujemy je i kroimy w paseczki. Pieczarki smażymy, studzimy i mieszamy z chrzanem, żółtkami i startą skórką cytrynową. Doprawiamy do smaku i nakładamy na grzanki. Zapiekamy.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pomysłowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    rewelacyjne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !