Sposób przygotowania

Przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku zeszklić na oliwie. Po chwili dodać kapary oraz przekrojone na pół pomidorki cherry i oliwki. Chwilę podsmażyć, po czym dodać drobno posiekaną bazylię (kilka listków zostaw do dekoracji). Wszystkie składniki połączyć z przestudzonym makaronem ugotowanym al dente. Sałatkę udekorować bazylią.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ciekawy przepis.
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    mniam mniam makaronik
  • 10
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    nie lubie kaparów
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina/Finessa

    Przepis nie dla mnie, nie lubię makaronu :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny robie tez tak
  • 4
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pyszne kaparki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawe połączenie makaron + kapary + pomidorki = może wyjść z trgo coś pysznego.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !