Sposób przygotowania

Bakłażan pokrój w kostkę, posól i odstaw na 30 minut, aby puścił sok. Pomidory pokrój w kostkę, a ząbek czosnku w plasterki. Posiekaj bazylię (kilka listków odłóż). Na rozgrzanym maśle zeszklij czosnek, dodaj bakłażan, pod koniec smażenia pomidory, przypraw solą, pieprzem i bazylią. Wszystko wymieszaj z makaronem ugotowanym al dente. Danie udekoruj listkami bazylii.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aga-aa

    może jutro zrobię, bo w lodówce leży sobie bakłażan i czeka na swój czas ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny przepis
  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    hmm ciekawy przepis
  • 10
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    wyydaje się bardzo smaczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina/Finessa

    Uwielbiam to, ale moja mama to robi troszkę inaczej...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    interesujący przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    najs
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !