Sposób przygotowania

Udka myjemy, osuszamy, każdy kawałek obsypujemy przyprawami i odstawiamy na 2 godziny do lodówki (najlepiej na noc).

Następnie pieczemy 50 minut w temperaturze 160 stopni z termoobiegiem.

Komentarze

  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    takie delicje to ja lubię
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    piękny złoty kolor!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    takie delicje to jak pianka dla podniebienia :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ojej- ślinka cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    sliczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !