Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, odciąć kapelusze. Kapelusze wyłożyć wierzchem do góry na wysmarowaną tłuszczem blachę i włożyć do piekarnika na 8 minut. Szynkę pokroić w kostkę i podsmażyć, dodać posiekane nóżki pieczarek, cebulkę i paprykę. Wszystko obsmażyć a następnie włożyć do miski i wymieszać z żółtkiem, bułką tartą i posiekaną zielenina, doprawić solą i pieprzem. Nafaszerować kapelusze grzybów, każdy nakryć drugim kapeluszem. Ułożyć na blasze i piec ok 15 min w temperaturze ok 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    może być dobre :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    fajna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !