Sposób przygotowania

Mieszankę odcedzić z zalewy.
Ogórki konserwowe pokroić w kostkę.
Szczypiorek umyć, osuszyć, pokroić.
Udko i podudzie oddzielić od kości, pokroić w kostkę i wszystkie składniki wrzucić do miski.
Dodać sól i pieprz, majonez, sos musztardowy i jogurt i wymieszać.
W razie konieczności jeszcze doprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Zabawna nazwa, ale sałatka poważnie smaczna :)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    zabawna, bo sałatka z przeglądu lodówki. Ale smaczna była
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !