Sposób przygotowania

Cebule obieramy drobno kroimy i szklimy na rozgrzanym tłuszczu. Jabłko obieramy, usuwamy gniazdo nasienne i ścieramy n atarce o dużych oczkach. Dodajemy do cebuli, chwile dusimy. Wkładamy ser, dokładnie mieszamy i jeszcze chwilę dusimy. Doprawiamy do smaku majerankiem, pieprzem i solątawiamy do wystudzenia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Pomysłowe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    och uwielbiam szybkie i smaczne dania
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !