Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupka fasolkowa z zacierką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

udka kurczaka 2 szt
marchew 2 szt
sól do smaku
pieprz
koper świeży
natka pietruszki
makron zacierkowy 1 szkl
Chrzan śmietankowy Smak 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupka fasolkowa z zacierką

Z udek, marchewki, pietruszki i selera gotujemy wywar, solimy. Gdy udka mamy miękkie wyjmujemy i obieramy mięsko. Do wywaru wrzucamy pokrojoną fasolkę
i zacierkę gotujemy aż będzie miękka. Wrzucamy nasze mięsko, serek topiony i chrzan. Całość mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem. Na koniec wrzuciłam troszkę pokrojonego koperku i pietruszki. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 15.07.2014 19:22
smaczna zupka
nogawkuchni 15.07.2014 16:00
Pyszna zupka,pożywna i sycąca,pełna witamin,chętnie bym taką zjadła.
IZABELA29 15.07.2014 15:05
musi byc smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak