Sposób przygotowania

Kabaczki przekroić na połowę i wydrążyć środki. Mięso usmażyć z pokrojoną cebulą z dodatkiem oleju. Doprawić do smaku. Wsypać ryż, podlać winem i 5 minut poddusić. Na kabaczki wyłożyć usmażone mięso, posypać serem i zapiec w piekarniku 15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bałkańskie danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczne-polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !