Sposób przygotowania

Jajka obrać i przepołowić. Wyjąć żółtka i dokładnie utrzeć z kawiorem,majonezem, koniakiem i sokiem cytrynowym. Farsz nakładać na białka jajek i układać na talerzu Udekorować plasterkami cytryny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super przystawka
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super przystawka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    bardzo dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    eleganckie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    nie jadlam ,ale smak mnie ciekawi
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    dobra przystawka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !