Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę. Cebulę, marchew, seler i ziemniaki obrać, seler oczyścić. Cebulę i por pokroić w krążki, ziemniaki w kostkę. Liście pietruszki oskubać. Kapustę podzielić na ćwiartki i pokroić w paski, usunąć głąb.

Oliwę wlać do garnka. Mięso, warzywa, ziemniaki i natkę pietruszki układać warstwowo. Każdą warstwę doprawić do smaku solą i pieprzem. Ostatnią warstwę powinna stanowić kapusta.

Dolać bulion, gotować 80 minut na małym ogniu pod przykryciem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pycha !!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gosia_60

    Zapowiada się♠ smacznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    ja to robię ale z karczkiem
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    bardzi fajne szkoda ze nie ma zdjecia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    Ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    warto wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    Super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    niezły przekładaniec
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    fajnie przełożone
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    może bym i spróbowała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !