Sposób przygotowania

Kapustę białą, poszatkowaną włożyć do naczynia, dodać ok 2 szklanki wrzącej wody, sól, olej, drobno pokrojoną cebulę i nasiona kopru. Zagotować, a następnie przykryć i gotować jeszcze ok. 15 minut. W tym czasie zetrzeć jabłka na tarce z największymi otworami i włożyć do prawie miękkiej kapusty. Mąkę lekko zrumienić na suchej patelni, dodać stopioną słoninę, wymieszać i zasmażkę połączyć z kapustą, zagotować.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawy pomysł z tym jabłkiem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    nigdy nie jadlem z jablkiem, musze wyprobowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotka do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    pyszna propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !