Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Krok 1

Boczek kroimy w kostkę , smażymy w garnku na oleju .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Lidzia

    Skorzystam z przepisu, robiąc wałówkę studencką.
  • 0
    original
    Opublikowano

    miama

    dobre na dłuższą metę:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smaczna_B

    zrobilam dla męża , bo zgłodnieje mi za granicą :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Beata999

    Wyobrażam sobie jakie to pyszne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    lubię takie mięsko!
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakowitaA

    Bardzo ciekawy przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !