Sposób przygotowania

Makaron ugotować w wodzie z solą i curry.
Został mi sos po upieczeniu szynki, więc
wlałam na blaszkę nieco wody i wstawiłam na
5 minut do piekarnika żeby się zagrzał.
Następnie przelałam go na makaron i
dokładnie wymieszałam. Makaron przeszedł
smakiem szynki. Pyszny bez innych dodatków.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pomysłowe,nic się nie marnuje:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Emilio, tak zgadzam się.
  • 0
    original
    Opublikowano

    basiulka20088

    fajne mój syn ma dwa latka i jak coś upadnie mu na ziemię a ja chcę to dać kotkowi lub wyrzucić to jest niemiłosierny pisk bo wyrzucając to marnuję ten 1 kawałek makaronu:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !