Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki po meksykansku
Gotować na dużym ogniu 5-10 minut, aż farsz stane się odpowiednio gęsty.
Wrzucić odcedzoną fasolkę i kukurydzę, i dusić 2 minuty.
Farsz nakładać na usmażone naleśniki
SMACZNEGO ! :)
kukurydza lub kolba | 1 puszka |
parówki | 6 sztuk |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
olej | 2 łyżki |
rosół instant | 1 szklanka |
pomidory | 0.85 dag |
sól, pieprz, papryka | |
fasola | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: