Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 1 duża paczka makaronu elbow, 4 - 6 ugotowanych na twardo jajek, 1 szklanka posiekanego selera naciowego, pół szklanki posiekanej cebuli, 4 posiekane pikle - dodaliśmy ogórki konserwowe, 1 duża posiekana zielona papryka, 2 łyżki posiekanych czarnych oliwek, 1 słoik posiekanej czerwonej papryki, 5 - 6 posiekanych rzodkiewek, półtorej szklanki pokrojonego w kostkę sera Velveeta - dodaliśmy cheddera, półtorej łyżki musztardy, 1 szklanka dressingu do sałatek, sól i pieprz.

SPOSÓB WYKONANIA: Ugotować makaron w osolonej wodzie. Odcedzić i przestudzić. Wymieszać wszystkie składniki. Doprawić i chłodzić w lodówce przez minimum 2 godziny.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !