Sposób przygotowania

Mielone mięso i posiekaną drobno cebulkę włożyć do dużej misy, wbić jajka, dodać bułkę namoczoną w wodzie, sól, pieprz i przyprawę. Całość wyrobić dokładnie na jednolitą masę. Z mięsa uformować klopsiki, nadziewając je twardym żółtym serem pokrojonym w kostkę. Klopsy obtoczyć w mące. Smażyć ok 10 min. Podawać do ziemniaków lub ryżu z sosem curry.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    i ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale pomysłowe klopsiki
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !