Sposób przygotowania

Bułki tylko nie takie dmuchane tylko takie dobre bułki u nas nazywają się wodne duża bułka z pęknięciem przez środek.Pieczarki obieramy i kroimy przesmażamy z posiekaną cebulką i dobrze doprawiamy. Bułki wodne dzielimy na połowę i wyciągamy środki uważamy aby nie uszkodzić skórek,nakładamy farsz.. Wierzch bułki maczamy w mleku i zlepiamy.Jajka rozmącamy z solą i pieprzem i obtaczamy bułki w jajku po czym w bułce tartej ,smażymy. Robiłam również z innymi nadzieniami :paprykowym , lub z kapustą i grzybkami polecam.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Czyki

    Świetny pomysł na kolację, a nawet jako dodatek do barszczyku:):)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !