Sposób przygotowania

Ugotowane na twardo jajka obrać ze skorupek i przekroić na pół wzdłuż, posmarować grubo majonezem. Plasterki szynki przekroić na pół i zwinąć w rulonik. Szynkę ułożyć na jajkach i przypiąć wykałaczką. W rulonik z szynki włożyć odrobinę keczupu. Do przygotowania takich jajek można także użyć posiekanego koperku i/lub posiekanej natki pietruszki.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Szybkie i bardzo smaczne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super przepis :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    podziwiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Bez ketchupu poprosze na wynos
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    superr pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    dla mnie bomba
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajna przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !