Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Z szynki dzika wykrajamy 6 plastrów. Rozbijamy je tłuczkiem. Posypujemy solą zmiękczającą mięso raz pieprzem czarnym. Odstawiamy w chłodne miejsce.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania321

    zapowiada się smacznie :)
  • 2
    olcia
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    2-kopiowanie-kopiowanie-kopiowanie-kopiowanie
    Opublikowano

    Gabi44

    Może masz coś z sarniny.Dostałam schab-sarna,tak napisano.
  • 2
    2-kopiowanie-kopiowanie-kopiowanie-kopiowanie
    Opublikowano

    Gabi44

    A powyższe danie jest wspaniałe.
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    przepisy z sarniną będą po świętach. Proponuję albo posiekać na tatar albo zrobić w sosie śmietanowym. Ogólnie można robić tak jak z dzikiem lub jeleniem tylko mięso jest bardziej delikatne i wymaga krótszej obróbki termicznej
  • 1
    original
    Opublikowano

    norweska20

    nigdy takich nie jadłam i wątpię że będę mieć okazję, ale wyglądają genialnie
  • 1
    2-kopiowanie-kopiowanie-kopiowanie-kopiowanie
    Opublikowano

    Gabi44

    Pięknie dziękuję za ekspres.Pewnie zrobię tak jak wyżej-roladki ze śliwką i może w sosie śmietanowym.
  • 1
    008
    Opublikowano

    Christopher

    Widzę eksperta od dziczyzny.Masz bardzo dobre i ciekawe przepisy.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pyszota

    dziczyzna ma wspaniałe mięso :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monia

    Ale krwisty ten dzik :-P
  • 1
    original
    Opublikowano

    monia2005

    pysznie wyglądają ,danie na pewno do wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    wykwintne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    świetnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !